Zucchero sloot winterseizoen in Ischgl groots af

© TVB Paznaun-Ischgl

Zucchero Ischgl

Zucchero sloot winterseizoen in Ischgl groots af.

Zucchero sloot winterseizoen in Ischgl groots af, op 2320 meter en onder een blauwe hemel. Naast nummers van zijn huidige album Black Cat zong Zucchero ook zijn oude hits als Senza una Donna en Misserere. De locatie was de Idalp tijdens de “Top of the Mountain Closing Concert”.

De seizoensafsluiter werd op 30 april gehouden, op de Idalp waren 18.200 mensen getuigen van dit concert dat om 13:00 uur begon. Ondanks dat dit de afsluiter was van dit seizoen sloot het gebied nog niet, dat was op 1 mei 2017. Na het concert in Ischgl vertrok Zucchero naar zijn thuisland, waar hij in de arena van Verona 5 concerten zal geven als onderdeel van zijn Black Cat World Tour.

Silvretta Arena waar Ischgl een onderdeel van is kan terugkijken op een succesvol seizoen, vanaf de opening tot de sluiting lag er sneeuw dankzij de hoge ligging.

?Mit dem Top of the Mountain Closing Concert blicken wir auf eine gelungene und dank der Höhenlage der Silvretta Arena für uns auch schneereiche Wintersaison zurück. Wir sind stolz unsere Gäste auch in diesem Jahr vom ersten bis zum letzten Tag der Saison begeistert zu haben?, aldus Andreas Steibl, directeur van het Tourismusverband Paznaun-Ischgl.

Bron: Ischgl.com

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...