Zuidkant in de sneeuw en de noordkant zonnig VIDEO

Zuidkant in de sneeuw en de noordkant zonnig VIDEO

We hadden vanochtend vroeg al berichten gekregen dat er behoorijk wat sneeuw is gevallen in delen van Karinthië. Op sommige plekken was het best bizar en er werd zelfs gewaarschuwd om thuis te blijven.

Veel mensen die onderweg waren die moesten de sneeuwkettingen er opdoen en voor sommige moest zelfs de beschrijving erbij.

Sneeuwkettingen

Aan de noordkant van Oostenrijk daarentegen schijnt de zon volop. Of dat nog de hele dag zo gaat blijven dat moeten we afwachten. Deze week zou er aan de noordkant ook wat sneeuw gaan vallen maar of dit de voorspelde centimeters zijn dat kunnen we morgenochtend weer lezen in een nieuw weerbericht.

Voor nu bekijk de beelden aan de zonnige kant en hopelijk vangen deze gebieden ook nog wat sneeuw later deze week.

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×