Zwarte piet op de Ski school

Zwarte Piet op ski's

Helen de Viet levert ons zo af en toe wat stukjes aan voornamelijk vanuit de Oostenrijkse Alpen maar dit keer vanaf de indoorskibaan. Zwarte Piet was op bezoek en dat vonden de kids geweldig.

Zwarte piet op de Ski school, terwijl we dood worden gegooid op Facebook met de meest jaloersmakende plaatjes uit een wit Oostenrijk met de ene seizoensopening na de andere hebben we in Nederland toch nog eerst ff iets anders af te vinken namelijk SINTERKLAAS. En dat ging op de skischool ook niet onopgemerkt voorbij.

Iedere vrijdag hebben onze boys les van Jim Vendrig bij EGO-Indoor ski (voor de mensen in regio Bergen op Zoom enEiland Tholen ) zo ook vrijdag 1 december. Ineens kwamen er 2 zwarte pieten de ski school binnen? Nou die pieten die konden niet skiën en dus deed 1 piet een lesje mee. Hilariteit alom natuurlijk. Prachtig vonden de boys het. De pieten deden het natuurlijk ook heel leuk en de jongens deden lekker mee waardoor grenzen werden overwonnen. Zo leuk te zien en mooi hoe de bewondering voor zwarte piet er voor zorgt dat ze zonder het door te hebben kei goed aan het lessen waren.

Zwarte Piet op ski's

Dit was niet het enige wat er te beleven was afgelopen weekend. Op zondag konden de kids deelnamen aan de klimpietjes activiteit. Wij niet te flauw en hop weer naar de skischool. 2 pieten zorgde dat de kids lekker konden klimmen en daarna lekker konden kleuren en knutselen om de mooiste schoen te maken die er bestaat.

Voor mij als ouder vooral mooi om te zien hoe relaxed en fijn onze jongens (en vriendinnetje die mee waren) zich in deze omgeving voelen. En zeker onze 6-jarige gaat met sprongen vooruit. Nu de middelste nog even goed aan de bak en het komt helemaal goed in Maart!

Tja skiën is echt iets meer als een weekje Alpen in de Winter

Zwarte Piet klimwand

Summit Travel

(Visited 93 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.