Zwemmen bij “volle maan” in Obertauern

Zwemmen bij “volle maan” in Obertauern

Grünwaldsee op de Hochalm in Obertauern

Zwemmen bij “volle maan” in Obertauern

Genieten van de magische kracht van de “volle maan” en het “reinigende” effect van het zoete water kan worden ervaren in de Grünwaldsee.

Lijkt dit je een leuke evenement in de vakantie?? Dan moet je op 29 juli 2023 aanwezig zijn bij de Grünwaldsee op de Hochalm in Obertauern. Het evenement start vanaf 16:00 uur.

Op deze datum zal een verlichte volle maan in het midden van de Grünwaldsee worden geplaatst om als wegwijzer te dienen voor de dappere zwemmers. Het mag dan wel zomer zijn maar om de “maan” heen te zwemmen moet je eerst de kou trotseren.

Na het trotseren en de zwemtocht onder begeleiding van van koudwaterprofessionals wacht een beloning. Voor de mensen die de kou trotseren kunnen zich opwarmen in de aanwezige verwarmde bubbelbaden.
Naast de ervaring heeft zwemmen in koudwater ook een bewezen gezondheidsvoordeel. Natuurlijk wordt er op deze avond ook veel plezier gemaakt. Op het terras van de Hochalm zullen live muziek en culinaire lekkernijen de deelnemers opwarmen.

Kaarten

Er is een beperking aan het aantal mensen dat mee mag doen in verband met de veiligheid. Alle informatie hierover is te vinden in de link onder aan het bericht. De prijs van de ticket is niet duur als je bedenkt dat dit een bijdrage is voor de bescherming door het waterreddings- en medisch team, het beschikbaar stellen van veiligheidsmateriaal en de organisatie.

Bovendien ontvangen de zwemmers een Obertauern goodiebag en een herinneringscertificaat.

Prijzen zijn als volgt:

  • Voorverkoop €20,00
  • kassa €25,00

Toeschouwers hebben geen kaartje nodig.

Meer informatie ga naar obertauern.com.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...